menusearch
hwzazahedan.ir

🔰#نشریه_داخلی_فاطر شماره چهارم

۱۴۰۱/۹/۱۰ پنجشنبه
(0)
(0)
🔰#نشریه_داخلی_فاطر شماره چهارم
🔰#نشریه_داخلی_فاطر شماره چهارم


🔰#نشریه_داخلی_فاطر شماره چهارم

✅ویژه ی #هفته_بسیج

🔰نویسندگان این شماره

❇️سردبیر: محمد_سنچولی
❇️بیانات امامین انقلاب: حسین بیکی
❇️نکات ترکیبی حدیث: محمداحسان میرشاهی
❇️نکات اخلاقی: امیرعلی ساسانی
❇️خاطره شهدا: گمنام
❇️وصیت شهدا: گمنام
❇️حدیث کتاب: گمنام
❇️سیره علما: سیدمحمدجواد موسوی
❇️اخبار داخلی: سیدعلی اصغر چراغی
❇️اخبار سیاسی: گمنام
❇️نکته ادبی: محمدمهدی کوهکن

#نشریه
#نشریه_داخلی
#فاطر
#حوزه_علمیه_الزهرا سلام الله علیها
#حوزه_جهادی
#حوزه_انقلابی

@azzhra315zahedan

 

فایل نشریه فاطر 4

 

یادداشت سردبیر

 

تشکل بسیج

بسیج بر اساس ارزش های انسانی و فرهنگ اسلامی شکل گرفته است و رمز موفقیت آن، این است که از اعتقاد میلیون ها انسان برخواسته است.

تدبیر امام

حضرت امام خمینی رحمه الله با بینش عمیق خود، بارها بر نقش مهم مردم برای رساندن کشور به سعادت تاکید ورزیدند. ایشان با هدایت بی نظیر خود در دوران دفاع مقدس قشرهای گوناگون را به یک پارچگی برای نجات کشور از جنگ نجات داد، بلکه بعد از جنگ به تکالیفی فراتر از مسائل نظامی پرداخت و به عنوان نهادی اجتماعی کارکردهای گوناگونی همچون محرومیت زدایی و سازندگی و سوادآموزی و ... دارد.

 

کلام نورانی امامین انقلاب

امام خمینی : بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمری است که شکوفه های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.

امام خامنه ای : بسیج مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که پیروانش بر گلدسته های رفیع آن، اذان شهادت و رشادت سرداده اند.

 

سیره علما

آیت الله محمد تقی بهلول می‌گوید:

من در تمام طول عمرم یک عمل را ترک کرده ام و اصلا انجام نداده ام و یک عمل را اصلا ترک نکرده ام و تحت هر شرایطی به جا آورده ام و از این دو کار برکت زیادی دیده ام و آن را به همه شما سفارش می‌کنم، آنچه ترک کرده ام دروغ است و آنچه ترک نکرده ام نماز شب است.

 

اخبار مدرسه

  1. برگزاری دومین جلسه محفل انس با قران کریم در آبان ماه 1401
  2. حضور مجدد گروه تواشیح ممتاز کشوری الغدیر در مدرسه الزهراء.
  3. سخنرانی حجة الاسلام اصغری حسامیه در محفل انس قران با موشوع اهمیت قرآن و نقش حکومت ها در اجرای احکام.
  4. حضور مدیریت محترم حوزه های علمیه استان سیستان، حجة الاسلام و المسلمین رمضانی در مراسم قرآنی
  5. برگزاری اولین جلسه نحو کاربردی و ترکیب سوره حمد توسط استاد عزیز حجة الاسلام رضوانی خراسانی، با حضور طلاب مدرسه علمیه انصار المهدی عجل الله فرجه و مدرسه سفیران.

روایتی درباره بسیج

یکی از مصادیق عملکردهای بسیج، کمک رسانی به مردم است. حدیث های زیادی از ائمه معصومین علیهم السلام، درباره عظمت کمک به مردم به ما رسیده است. از میان آن احادیث و روایات فراوان می‌توان به این روایت از امام جعفر صادق علیه السلام اشاره نمود.  

«مُحَمَّدُ بْنُ يَحْيَی عَنْ أَحْمَدَ بْنِ مُحَمَّدِ بْنِ عِيسَی عَنِ ابْنِ مَحْبُوبٍ عَنْ زَيْدٍ الشَّحَّامِ قَالَسَمِعْتُ أَبـَا عَبْدِ اللَّهِ علیه السلام يَقُولُ مَنْ أَغَاثَ أَخَاهُ الْمُؤْمِنَ اللَّهْفَانَ اللَّهْثَانَ عِنْدَ جَهْدِهِ فَنَفَّسَ کُرْبَتَهُ وَ أَعَانَهُ عَلَی نَجَاحِ حَاجَتِهِ کَتَبَ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ لَهُ بِذَلِکَ ثِنْتَيْنِ وَ سَبْعِينَ رَحْمَةً مِنَ اللَّهِ يـُعـَجِّلُ لَهُ مـِنـْهـَا وَاحِدَةً يُصْلِحُ بِهَا أَمْرَ مَعِيشَتِهِ وَ يَدَّخِرُ لَهُ إِحْدَی وَ سَبْعِينَ رَحْمَةً لِأَفْزَاعِ يَوْمِ الْقِيَامَةِ وَ أَهْوَالِهِ»

امام صادق علیه السلام فرمود: هر که از برادر مؤمن گرفتار تشنه کام خود هنگام بی تابيش فرياد رسی کند و او را از گرفتاری نجات دهد و برای رسيدن به حاجتش او را ياری کند، خدای متعال به سبب آن عمل 72 رحمت از جانب خود برايش می‌نويسد که يکی از آنها را به زودی (در دنيا) به او دهد و به سبب آن امر زندگيش را اصلاح کند و 71 رحمت ديگر را برای هراس و ترس ‌های روز قيامتش ذخيره کند.                                                                                                                           الکافي، ج‏2، ص: 199

 

نکته ادبی :

حالات اعرابی جمله:

به چه دلیل جمله محلی از اعراب دارد؟ اگر جمله ای به جای مفرد بنشیند و آن نقشی را بگیرد در نتیجه همان اعراب را به صورت محلی می‌گیرد مثلا خبر و حال مفرد است و اگر جمله ای به جای مفرد، حال و خبر واقع شود این جمله نقش حال و خبر را می‌گیرد و همان اعراب را به صورت محلی می‌گیرد و محلا منصوب و محلامرفوع می‌شود. مانند :

لا تقربوا الصلاة و انتم سکاری، (جمله انتم سکاری محلا منصوب بنابر حالیت)

نحن خلقناکم (خلقناکم محلا مرفوع بنابر خبر بودن)

 

ترکیب حدیث شب، جلسه استاد رضوانی خراسانی

عَنْ أَبِي اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: سُرْعَةُ اَلْمَشْيِ تَذْهَبُ بِبَهَاءِ اَلْمُؤْمِنِ.

ابراهيم بن عبد الحميد گفت:امام کاظم(عليه السّلام)فرمود:تند راه رفتن وقار مؤمن را از بين مى‌برد.

ترکیب: عن ابی: جارومجرورمتعلق به رُویَ مقدّر، الحسن:مضاف الیه أبی، علیه: جارومجرور متعلق به کائن مقدر،خبرمقدم، السلام:مبتدای مؤخر، قال: فعل و فاعل، فاعل هو مستتر، سرعة: مبتدا، المشی: مضاف الیه سرعة، تذهب: فعل و فاعل، فاعل تذهب هی که مرجع ان سرعة است، ببهاء: مفعول با واسطه برای تذهب تعدیه به حرف جر، المؤمن: مضاف الیه برای بهاء.

جملات: (سُرْعَةُ اَلْمَشْيِ تَذْهَبُ بِبَهَاءِ اَلْمُؤْمِنِ):محلا منصوب مقول قول قال، (علیه السلام): جمله معترضه محلی از اعراب ندارد، (قَالَ: سُرْعَةُ اَلْمَشْيِ تَذْهَبُ بِبَهَاءِ اَلْمُؤْمِنِ): محلا مرفوع خبر برای انّه مقدر و أنّ با اسم و خبرش تاویل به مصدر رفته و نائب فاعل فعل رُوی مقدر واقع می‌شود، رُوی عنْ أَبِي اَلْحَسَنِ عَلَيْهِ السَّلاَمُ قَالَ: سُرْعَةُ اَلْمَشْيِ تَذْهَبُ بِبَهَاءِ اَلْمُؤْمِنِ:جمله ابتدائیه محلی از اعراب ندارد.

 

خاطرات شهدا

هفته ای چهار پنج بار بین نطنز و کاشان و تهران می‌رفت و می‌آمد. نه یک ماه و دوماه، نه یک سال و دوسال؛ هشت سال کارش همین بود. ساعت چهار صبح می‌نشست توی ماشین و راه می‌افتاد. گاهی وقت ها تازه ساعت یازده شب جلسه اش شروع می‌شد.
بعد از آن راه می‌افتاد و می‌آمد سمت تهران، هفت صبح توی تهران جلسه داشت.
خستگی نمی‌شناخت. به قول بچه ها لودری کار می‌کرد. یک بار حساب کردم، مصطفی شاید این مدت بیشتر از پانصدهزار کیلومتر رفته و آمده؛ ده برابر دور کره ی زمین.

 

 

وصیتنامه شهدا

شهید اسماعيل تقي زاده:

دوستان عزيز از جان بهترم ما رفتيم و اين شما هستيد که بايد راه ما را ادامه دهيد اي دوستان ايمان خود را به خدا زياد کنيد و شما که جوان هاي اين انقلاب هستيد مي خواهم که بسيج را تنها نگذاريد و جبهه ها را پر کنيد و کارهاي لازم را بکنيد من راهي را رفتم که حسين ابن علي (علیهما السلام) رفت

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
طراحی توسط سایت ساز یوتاب